Tervehdys kaikille.

Tiedätte varmastikin, että HYY:n edustajiston vaalit ovat käynnissä. Tänään sain kuulla että viime vaaleissa ainoastaan sata tiedekuntalaistamme äänesti, vaikka meitä kuitenkin on kolmisentuhatta.  Toinen huomionarvoinen asia on, ettei viime kerralla tullut valituksi lastentarhaopettajien edustajaa. Mielestäni molemmat asiat pitää korjata.

Miksi äänestää vaaleissa?

Maksamme jokainen HYY:lle jäsenmaksua, ja nimenomaan edustajisto on ratkaisevassa osassa siinä, miten jäsenmaksut kanavoituvat takaisin opiskelijoille. On siis merkityksellistä, millainen aines näistä asioista on päättämässä. Lastentarhanopettajaopiskelijat tarvitsevat oman edustajansa. Tässä kohtaa kannattaa pohtia yhteiskunnallisesti laajempaa kysymystä: elämme kovien arvojen aikoja, jolloin lastentarhanopettajan työ ei saa yhteiskunnalta ansaitsemaansa arvostusta. Siksi meidän pitää aloittaa oman profiilimme nostaminen jo opiskelijaelämässä.

Miten äänestämme?

Äänestyspäivät ovat 6. - 7.11. klo 10.00 - 18.00 ja lähin äänestyspaikkamme on Oppimiskeskus Minerva. Muita äänestyspaikkoja voit katsoa osoitteesta http://www.hyy.helsinki.fi/suomi/254/. Ennakkoäänestys on alkanut jo tänään 30.10. ja jatkuu huomenna klo 10 - 16. Lähin ennakkoäänestyspaikkamme on Porthania.

Tuomas Urho 797

Itse olen myös ehdolla Sitoutumattoman vasemmiston listoilta ja numeroni on 797. Olen ensisijaisesti edustamassa siellä lastentarhanopettajaopiskelijoita. Tulen ajamaan voimakkaasti

 

* jäsenmaksut kanavoituvat entistä tehokkaammin opiskelijoille

* HYY lisää sellaisia palveluita, joita me opiskelijat tarvitsemme

* opetuksen pitää olla vieläkin tasokkaampaa

* opintotuen korotusten vaatiminen on edelleen ajankohtaista.

Lastentarhanopettajaopiskelijoita on muitakin ehdolla. Katso vaalimainoksia ja tutustu ehdokkaisiin osoitteessa http://www.edustajistovaalit.fi/.

 

 

Terveisin,

Tuomas Urho